Fordeler med utendørs sammenleggbare bord og stoler

Det viktigste for utendørs utstyr er lagringsvolum og vekt, og den bærende kapasiteten er også god.Fordelene med utendørs sammenleggbare bord og stoler gjenspeiles naturlig i deres egenskaper.

Fordeler med utendørs sammenleggbare bord og stoler (1)

 

1. Liten størrelse, god lagring, tar ikke plass

Dette er en optimalisering som alt utendørs utstyr har.For når du skal ut, er det begrenset plass til å bære ting, så alle slags utstyr bør reduseres i størrelse så mye som mulig.Ellers, hvis du bruker bord og stoler hjemme, er området stort, og det er upraktisk å bære.

Derfor, for sammenleggbare bord og stoler, er fotavtrykket mye mindre og kan enkelt plasseres i bagasjerommet.

2. Lett materiale, lett å bære, uanstrengt

De fleste av naturen er laget av lys aluminiumslegering og plastmaterialer, med moderat styrke, lett vekt og lett å bære.Runde bord,lange bord, Multi-person-tabeller,sammenleggbare stoler, sammenleggbar avføring... for å imøtekomme forskjellige behov.

3. God bærekapasitet

Ikke bekymre deg for å bli knust, selv om utendørsbord og stoler for det meste er laget av aluminiumslegeringer og plastbordstopper.Men det er også bra i bærende ytelse og vil ikke bli knust.Dessuten er også utendørs sammenleggbare bord og stoler laget av jern og massivtre, som er relativt tyngre.

Fordeler med utendørs sammenleggbare bord og stoler (1)
Fordeler med utendørs sammenleggbare bord og stoler (2)

Innleggstid: 20. desember 2022